7 Gusht 2019, 17:05

After taking over the morning show, Arjola and Kelvi discover the surprise

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi zbulojnë surprizën

XING

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Pak ditë më parë Arjola Shehu dhe Kelvi Kadilli konfirmuan lajmet se ata do të jenë moderatorët e rinj të emisionit të mëngjesit në Ora News. Arjola dhe Kelvi postuan foto gjatë nënshkrimit të kontratës duke u shprehur të lumtur për këtë ekperiencë të re.

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Ditën e sotme Arjola dhe Kelvi kanë zbuluar surprizën e rradhës. Regjisor i emisionit do të jetë Bojken Lako. Kur ke regjisor Bojken Lako dhe nderkohe qe ben plane ke ne sfond “Merre stresin leeehte...”, shkruan Kelvi.

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Ndërsa Arjola e filmon Bojkenin në korridorin e Ora News duke njoftuar se ai iu bashkua ekipit të tyre.

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Kujtojmë që emisioni i mëngjesit në Ora News drejtohej nga Dajana Shabani dhe Besmir Metani. Me anë të një postimi në Instagram Dajana u shpreh se atë nuk e ka zëvendësuar askush, por ishte vendimi i saj për tu larguar, gjë që shkriu të gjithë grupin e emisionit. 

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi

Pasi morën drejtimin e emisionit të mëngjesit, Arjola dhe Kelvi