19 Maj 2018, 11:18

After the line-up, this video is crazy about the network: What name do you hear?

Pas fustanit me vija, kjo video po çmend rrjetin: Po ju cilin emër dëgjoni?

XING

Pas fustanit me vija, kjo video po çmend rrjetin: Po ju cilin emër

Me siguri të gjithë e mbani mend fustanin me vija që bëri xhiron e rrjetit disa kohë më parë. Disa prej njerëzve dallonin në të ngjyrën e bardhë dhe të floririt, ndërsa të tjerë shikonin ngjyrën e zezë dhe blu.

Pas fustanit me vija, kjo video po çmend rrjetin: Po ju cilin emër

Pas dilemës së ngjyrës së fustanit, një tjetër video po çmend këdo në Internet. Në video thuhet një emër, të cilin disa prej njerëzve e dëgjojnë 'Laurel dhe të tjerë 'Yanny'.

Pas fustanit me vija, kjo video po çmend rrjetin: Po ju cilin emër

Sipas studimeve, 53% e popullsisë dëgjon emrin Laurel, ndërsa pjesa tjetër, emrin Yanny. Po ju cilin emër dëgjoni në videon më poshtë?

Pas fustanit me vija, kjo video po çmend rrjetin: Po ju cilin emër

Pas fustanit me vija, kjo video po çmend rrjetin: Po ju cilin emër

Pas fustanit me vija, kjo video po çmend rrjetin: Po ju cilin emër