18 Qershor 2023, 16:41

After the sensational separation, Albi Nako talks about the report today with Klaudia Pepa

Pas ndarjes së bujshme, Albi Nako flet për raportin që ka sot me Klaudia Pepën

XING

Pas ndarjes së bujshme, Albi Nako flet për raportin që ka sot me

I ftuar në “S’e Luan Topi”, Albi Nako u pyet nga Erjona Rusi për raportet që ruan sot me Klaudia Pepën, e cila prej vitesh tashmë jeton në Itali.

Nako tha se me Klaudian sot ruan raporte miqësore dhe gjithçka është paqësore. 

Erjona Rusi: Mund të të pyes se si janë sot raportet me Klaudian?

Albi Nako: Po miqësore, sigurisht. Gjithsecili në punën e vetë dhe kaq. Raporte miqësore në distancë. Paqe gjithçka.

Pas ndarjes së bujshme, Albi Nako flet për raportin që ka sot me