18 Janar 2023, 20:38

Amosi-Deas: Do martohesha me Kiarën dhe do puthja Efin

XING

Amosi-Deas: Do martohesha me Kiarën dhe do puthja Efin

Amosi me Dean kanë bërë së fundmi një lojë gjatë së cilës secili prej tyre duhet të zgjidhte tre banorë dhe të thonin se cilin do shtynin, cilin do puthnin dhe me kë do martoheshin.

Amosi-Deas: Do martohesha me Kiarën dhe do puthja Efin

Dea zgjodhi për Amosin Tean, Kiarën dhe Efin. Amos tha se Tean do ta shtynte, Efin do e puthte dhe se me Kiarën do martohej.

Amosi-Deas: Do martohesha me Kiarën dhe do puthja Efin

Nga ana tjetër Amos zgjodhi për Dean Luizin, Bjordin dhe Ronaldon. Dea zgjodhi të shtyjë Luizin, të martohej me Bjordin dhe të puthi Ronaldon.