10 Shkurt 2023, 14:28

Bilanci tragjik/ Mbi 22 mijë viktima nga tërmeti në Turqi dhe Siri

XING

Bilanci tragjik/ Mbi 22 mijë viktima nga tërmeti në Turqi dhe

Numri i viktimave nga tërmeti që goditi pak ditë më parë Turqinë Juglindore, pranë kufirit me Sirinë, është rritur ndjeshëm. Fatkeqësisht numri ka shkuar në 22, 375 viktima.

18,991 persona humbën jetën në Turqi ndërsa 3,384 në Siri. Ndërkohë vazhdojnë kërkimet për të mbijetuar megjithatë shpresat janë të pakta në ditën e 5-të kërkimit.

Mbi 75 mijë persona ndërkohër rezulojnë të plagosur.

Burimi: Abc News