11 Shkurt 2023, 13:09

'Burg Brother Vip', 'Zarf i zi për Ramën', pankartat e pazakonta të protestës së opozitës

XING

'Burg Brother Vip', 'Zarf i zi për Ramën',

“Burg Brother Vip” është banderola e pazakontë e opozitës e cila po mbahet në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” që prej orës 12:00.

'Burg Brother Vip', 'Zarf i zi për Ramën',

Një grup të rinjsh mbajnë në duar banderolën e veçantë, e frymëzuar nga reality show i Big Brother Vip Albania, por duke zëvendësuar fjalën “Big” me burg.

'Burg Brother Vip', 'Zarf i zi për Ramën',

Madje në duart e tyre ka pankarta me mbishkrimin “Yje jeni gati për Burg Brother” dhe “Zarf i zi për Ramën”.