26 Korrik 2023, 15:01

Two vacationers from Kosovo risk drowning in Shengjin, the 30-year-old woman is in serious condition

Dy pushues nga Kosova rrezikojnë mbytjen në Shëngjin, 30-vjeçarja në gjendje të rëndë

XING

Dy pushues nga Kosova rrezikojnë mbytjen në Shëngjin,

2 pushues nga Kosova, kanë rrezikuar jetën mesditën e sotme në bregdetin e Shëngjinit.

Një 40-vjeçar dhe një 30-vjeçare nga Kosova kanë rrezikuar të mbyten dhe kanë qenë pushuesit ata që i kanë nxjerr në breg, ku janë marrë menjëherë nga ambulanca dhe transportuar në gjendje të rëndë për jetën.

40-vjeçari e ka gjendjen më të stabilizuar, ndërsa e reja është në terapi intensive dhe në gjendje të rëndë për jetën, pasi kishte pirë shumë ujë.


Burimi: Top Channel