26 Korrik 2023, 15:01

Shokon young woman in Tirana, appears as her mother did before the Prosecutor's Office

Shokon e reja në Tiranë, del siç e ka bërë nëna para Prokurorisë

XING

Shokon e reja në Tiranë, del siç e ka bërë nëna

Një shtetase e nga Kolumbia ka zgjedhur një formë të pazakontë të protestës, duke dalë siç e ka bërë nëna para ambienteve të Prokurorisë së Tiranës.

Protesta e saj lidhet me zvarritjen e një procesi gjyqësor.

Mësohet se ajo është kapur me 5 gr kokainë dhe Prokuroria po i mban peng procesin.

Vajza ka qëndruar 5 minuta para Prokurorisë dhe më pas është larguar.