17 Dhjetor 2023, 01:03

Elon Musk takon Ramën dhe kërkon të vijë në Shqipëri

XING

Elon Musk takon Ramën dhe kërkon të vijë në

Kryeministri Edi Rama mori pjesë në ditën e tretë të “Atreju 2023”, me ftesë të kryeministres Meloni. Aty Rama u takua me biznesmenin dhe investitorin Elon Musk, i cili ishte gjithashtu i ftuar në këtë event. Musk shprehu dëshirën për vizituar Shqipërinë.

“Do më pëlqente të vija në Shqipëri!”,  u shpreh Musk.

“Eja, ka shumë për të parë dhe bërë në Shqipëri, po mbi të gjitha e sigurtë që s’do pendohesh”,  tha kryeministri Rama.