25 Korrik 2023, 17:00

Ivanka Trump is not separated from Albania, after Saranda, this is where she is now

Ivanka Trump nuk i ndahet Shqipërisë, pas Sarandës ja ku ndodhet tani

XING

Ivanka Trump nuk i ndahet Shqipërisë, pas Sarandës ja ku ndodhet

Prej disa ditësh biznesmenia e njohur amerikane Ivanka Trump, vajza e ish- presidentit Donald Trump po gjendet në Shqipëri duke shijuar bregdetin e jugut.

Fillimisht ajo vizitoi Sarandën para pak ditësh, e cila u zbulua përmes disa fotove të bëra virale nga mikesha e ngushtë e babait të saj, Ildiko Varga.

Ivanka Trump nuk i ndahet Shqipërisë, pas Sarandës ja ku ndodhet

Por ajo nuk është mjaftuar me kaq, me jahtin e tyre Ivanka bashkë me bashkëshortin e saj Jared Kushner kanë mbërritur në bregdetin e Jalës.

Me të njëjtin jaht ajo vizitoi dhe Sarandën para pak ditësh.

Ivanka Trump nuk i ndahet Shqipërisë, pas Sarandës ja ku ndodhet

Burimi: Living