13 Shkurt 2023, 01:09

'Ka një vit e gjysmë që nuk fle me mua', 78-vjeçari ankohet që s’bën dashuri me të shoqen

XING

'Ka një vit e gjysmë që nuk fle me mua',

Qerimi, 78-vjeçar thotë në programin “E diela shqiptare” në Tv Klan se prej një viti e gjysmë mes tij dhe të shoqes nuk ka intimitet.

Qerim: Çështë ai që tregon të drejtën kur je në ballafaqim? Po ka një vit e ca s’më afrohet fare, unë në kat të parë, ajo në të dytë.

Ardit Gjebrea: Çfarë mo?

Qerim: Nuk fle me mua. Unë në kat të parë, ajo shkon në të dytë.

'Ka një vit e gjysmë që nuk fle me mua',

Ardit Gjebrea: O Qerim, unë kujtova se the nuk flet, po ti e paske nuk fle. Po pse?

Qerim: Po s’do, ku di unë ç’mendje ka. Unë prandaj e kam thirrur këtu, të tregojë të drejtat të tëra.

Në fund, Qerimi i kërkon të  shoqes që  të paktën të flenë pranë, por prej saj nuk ka një reagim konkret.