17 Janar 2023, 16:31

Makina luksoze e prona, sekuestrohen asetet e Andrew Tate me vlerë 3.2 milionë Paund

XING

Makina luksoze e prona, sekuestrohen asetet e Andrew Tate me vlerë 3.2

Autoritetet rumune kanë deklaruar se kanë sekuestruar 3.2 milionë Paund asete nga Andrew Tate pas arrestimit të tij. Agjencia Kombëtare e Menaxhimit të Aseteve të Sekuestruara tha se nga shtëpia e Tate janë marrë 29 objekte ku përfshihen makina, orë luksoze dhe shuma parash në monedha të ndryshme.

Makina luksoze e prona, sekuestrohen asetet e Andrew Tate me vlerë 3.2

Makina si Rolls Royce, Mercedes Benz dhe BMW u morën nga prona e Tate nga autoritetet. Më vonë u konfirmua se 15 makina dhe më shumë se 10 prona përgjatë Bukureshtit që i përkasin Tate, u  sekuestruan për të mos lejuar fshehjen apo shitjen e tyre.

Makina luksoze e prona, sekuestrohen asetet e Andrew Tate me vlerë 3.2

Andrew Tate, një kickboxer profesionist dhe ish-konkurrent në një realitu show, u bë i famshëm në platformat virtuale për deklaratat misogjiniste dhe gjuhën e urrejtjes.

Makina luksoze e prona, sekuestrohen asetet e Andrew Tate me vlerë 3.2