14 Shtator 2023, 08:33

Milaim Zeka për Encën: Ra viktimë, është lule e dritë

XING

Milaim Zeka për Encën: Ra viktimë, është lule e

Milaim Zeka ka bërë një koment për rastin e arrestimit të këngëtares Enca. Zeka thotë se tre-katër vazot e gjetura në banesën e këngëtares janë zero në krahasim me pjesën tjetër të estradës që shtrohen në tavolinë me kokainë.

Ndër të tjerat ai aludon se Enca mund të ketë rënë viktimë e ndonjë të afërmi, i cili mund ta këtë denoncuar në polici.

"Enca lule e drite ne krahasim me pjesen tjeter te estrades.

Mbase nuk me besoni, po kurr kenge te Ences nuk kam degjuar, ama ne rastin konkret po shprehi keqardhje per ate qe i ka ndodhur. Tri-kater vaze ma kanabis jane zero ne krahasim me ata, dhe ato te estrades, qe midis tavolinave “mbjellin” kokaine, me viza te pashkeputura.

Enca e shkrete ka ra viktime e ndonje te afermi, qe nuk i ka ofruar te pakten nje renje, edhe e ka paraqitur ne polici…"