26 Korrik 2023, 16:39

The moment when vacationers come together and save two girls from drowning in Shengjin

Momenti kur pushuesit bëhen bashkë dhe shpëtojnë dy vajza nga mbytja në Shëngjin

XING

Momenti kur pushuesit bëhen bashkë dhe shpëtojnë dy vajza

Pushuesit në Shëngjin janë bërë bashkë dhe kanë shpëtuar dy vajza që po rrezikonin të mbyteshin. Në videon e publikuar nga JOQ shihet sesi pushuesit janë bërë bashkë duke nxjerrë të gjalla dy vajzat. 

Deri më tani, dy vajzat janë me shenja jete. Njëra prej tyre është në gjendje pak më të rëndë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOQ Albania (@joqalbania)