16 Shtator 2023, 15:19

Pas 8 aborteve nënës i ndodh mrekullia, lind fëmijën e parë

XING

Pas 8 aborteve nënës i ndodh mrekullia, lind fëmijën e

Një grua që pati tetë aborte më në fund lindi një djalë të mrekullueshëm. 36-vjeçarja, kishin ëndërruar gjithmonë të bëheshin nene, por kaluan pesë vjet duke luftuar për të mbetur shtatzënë.

Pas abortit të tyre të tetë ndodh mrekullia për ta. "Prandaj duhet durim dhe shprese pasi un e ndjeja qe do ta arrija ketë qellim dhe do te bëhesha nen", tha ajo.

Pas një shtatzënie të vështirë, Lauren mirëpriti foshnjën qe e quajti Amar që peshonte pesë kilogramë dhe lindi ne orën 5:51 te mëngjesit. Lauren kishte qenë nën anestezi dhe operacioni shkoje shume mire.