30 Dhjetor 2022, 16:49

Rama: 20 mijë lekë të reja nga pakoja e madhe do u jepen...

XING

Rama: 20 mijë lekë të reja nga pakoja e madhe do u jepen...

Me anë të një postimi në rrjete sociale, Rama ka njoftuar se 20 000Lekë (të reja) nga Pakoja e Madhe do u shpërndahen ushtarëve bazë e nënoficerëve.

"20 000Lekë (të reja) nga Pakoja e Madhe do u shpërndahen ushtarëve bazë e nënoficerëve që pavarësisht rritjes së konsiderueshme të pagave këtë vit për gjithë ushtarakët tanë, janë ata që paguhen më pak se sa të tjerët në Forcat e Armatosura dhe kështu do të ndihmojnë familjet e tyre me zerimin e impaktit të inflacionit të luftës në këtë periudhë të vështirë për të gjithë", ka shkruar ai.