18 Mars 2023, 09:16

Rezultatet: Ja kë votuan shqiptarët për të larguar sonte nga Big Brother

XING

Rezultatet: Ja kë votuan shqiptarët për të larguar sonte nga

Kristi, Luizi dhe Armaldo ishin në nominim këtë javë. Njëri prej tyre do të lërë shtëpinë këtë të shtunë. Xing.al publikoi një sondazh ku patët mundësinë të votonit për banorin që dëshironi të largohet dhe votat më të shumta kanë qenë për Maestron.

Maestro ka marrë 53% të votave dhe pas tij vjen Kristi me 38%, Luizi me 9%.

Rezultatet: Ja kë votuan shqiptarët për të larguar sonte nga