30 Korrik 2023, 15:16

"Beautiful Albania", Donald Trump's daughter publishes photos from vacations in our country

'Shqipëri e bukur', vajza e Donald Trump publikon foto nga pushimet në vendin tonë

XING

'Shqipëri e bukur', vajza e Donald Trump publikon foto nga

Ivanka Trump, vajza e ish presidentit te SHBA Donald Trump këtë vit ka zgjedhur bregdetin shqiptar për të shijuar pushimet. Ajo ka ndarë disa foto nga pushimet e saj në Instagram ku e ndjekin mbi 7 milion njerëz.

'Shqipëri e bukur', vajza e Donald Trump publikon foto nga

Ivanka ka ndarë në InstaStory një foto të saj, si edhe disa pamje nga bregdeti shqiptar ku krahas tyre shkuan “Shqipëri e bukur”.

'Shqipëri e bukur', vajza e Donald Trump publikon foto nga

Me jahtin e tyre Ivanka bashkë me bashkëshortin e saj, Jared Kushner kanë mbërritur në bregdetin e Jalës ndërsa pak ditë më parë u panë dhe në Sarandë.

'Shqipëri e bukur', vajza e Donald Trump publikon foto nga

'Shqipëri e bukur', vajza e Donald Trump publikon foto nga

'Shqipëri e bukur', vajza e Donald Trump publikon foto nga