1 Shtator 2023, 11:33

Superjahti i bilionerit Jeff Bezos mbërrin në Durrës

XING

Superjahti i bilionerit Jeff Bezos mbërrin në Durrës

Jahti “Koru” i themeluesit të Amazon Jeff Bezos mbërrin në Durrës. Ndërsa çmimi i naftës në treg njeh rritje të vazhdueshme, jahtet turistike vijojnë ta shohin vendin tonë si stacionin më të preferuar në rajon për furnizimin me karburant.

Superjahti i bilionerit Jeff Bezos mbërrin në Durrës

Superjahti ka kërkuar të ndalojë në portin më të madh shqiptar për t’u furnizuar me 170 mijë litra karburant, para se të rinisë lundrimin drejt Italisë. Me një vlerë prej 500 milion dollarësh dhe prodhim i vitit 2023, ai është jahti i dytë më i madh me vela në botë dhe jahti më i gjatë i ndërtuar në Holandë me një gjatësi prej 127 metrash.

Burimi: Top Channel