22 Gusht 2018, 11:29

Albanian actor gives the good news: Baba for the first time

Aktori shqiptar jep lajmin e bukur: Baba për herë të parë

XING

Aktori shqiptar jep lajmin e bukur: Baba për herë të parë

Aktori shqiptar i njohur si "Llukmani" nga seriali "O sa mirë", Ernest Zymberi do të bëhet baba për herë të parë. Bashkëshortja e tij do të sjellë në jetë një vajzë, 1 vit pas martesës së tyre që bëri bujë në mediat kosovare. 

Aktori shqiptar jep lajmin e bukur: Baba për herë të parë

Aktori ka postuar një foto ku i uron ndjekësve Bajramin dhe shkruan "Të 3 ne", teksa bie në sy barku i rrumbullakosur i bashkëshortes së Ernestit.

Aktori shqiptar jep lajmin e bukur: Baba për herë të parë

Ajo është në javët e fundit të pritjes së ëmbël dhe shumë shpejt çifti do të bëhen me vajzë.

Aktori shqiptar jep lajmin e bukur: Baba për herë të parë