12 Gusht 2019, 10:20

Albanian journalist makes sensational statement: Will unmask politicians and peaches on Instagram

Gazetarja shqiptare: Do t'i çjerr maskën politikanëve dhe pjeshkave të Instagramit

XING

Gazetarja shqiptare: Do t'i çjerr maskën politikanëve dhe

Enki Braçaj u bë shumë e njohur kur jepte lajmet në "Zjarr TV", ndërsa sezonin e kaluar televiziv e pamë gazetare në "Aldo Morning show". Por edhe gjatë verës, Enki nuk ka qëndruar e qetë dhe ka nisur në Youtube një serial të kronikave verore nga jugu ku vendos të zbulojë anën e errët të pushimeve luksoze të personazheve të famshëm, nga 'pjeshkat e Instagramit' te politikanët. 

Gazetarja shqiptare: Do t'i çjerr maskën politikanëve dhe

"Ideja më lindi pasi kam parë plot fenomene të ndyshme ku të gjitha diskutohen nën zë dhe unë vendosa të them atë që unë mendoj te 'Realiteti sipas Enkit'. Sikurse e kam thënë edhe tek episodi i parë, më kanë bërë përshtypje vajzat ,të cilat edhe pse pa punë dhe me ekonomi familjare mesatare, në buzë të detit të gjitha sillen si “princeshat e babit", u shpreh Enki në një intervistë për "Panorama plus".

Gazetarja shqiptare: Do t'i çjerr maskën politikanëve dhe

E pyetur nëse do të bëjë pjesë të ndonjë episodi politikanët apo njerëzit e ekranit dhe si mund t’ua çjerrë maskën, Enki u përgjigj: "E kam menduar të bëj pjesë të projektit edhe personazhet publikë, sidomos politikanët, të cilët më keq se këto “pjeshkat në jug”, as ata nuk i justifikojnë dot shpenzimet që bëjnë".

Gazetarja shqiptare: Do t'i çjerr maskën politikanëve dhe

Enki ka zbuluar gjithashtu se nga shtator do e shohim sërish në "Aldo Morning show" dhe u shpreh: "nuk e imagjinoj dot ta filloj ditën pa energjinë që më jep “Aldo morning show”.

Gazetarja shqiptare: Do t'i çjerr maskën politikanëve dhe

Gazetarja shqiptare: Do t'i çjerr maskën politikanëve dhe

Gazetarja shqiptare: Do t'i çjerr maskën politikanëve dhe

Gazetarja shqiptare: Do t'i çjerr maskën politikanëve dhe

Gazetarja shqiptare: Do t'i çjerr maskën politikanëve dhe

Gazetarja shqiptare: Do t'i çjerr maskën politikanëve dhe