25 Maj 2019, 22:50

Albanian moderator entered illegally in Spain

Moderatorja shqiptare futet ilegalisht në Spanjë

XING

Moderatorja shqiptare futet ilegalisht në Spanjë

E ftuar mbrëmjen e sotme në “Xing me Ermalin”, komentatorja e parë sportive në trevat shqiptare, Qëndresa Krelani ose siç njihet ndryshe me emrin Qeqa, ka deklaruar se ka hyrë ilegalisht në Spanjë për të bërë një reportazh dhe dokumentar për skuadrën e saj të preferuar.

Moderatorja shqiptare futet ilegalisht në Spanjë

Në Barcelonë, Qeqa takoi edhe trajnerin e mirënjohur Guardiola i cili ishte habitur kur kishte mësuar se moderatorja kishte shkuar atje ilegalisht.

Moderatorja shqiptare futet ilegalisht në Spanjë

“Ne e dimë shumë mirë që nuk mund të futemi në Spanjë për çështje politike dhe Guardiola u habit kur mësoi se një femër nga Kosova ka hyrë ilegalisht në Spanjë. Unë u futa në Spnajë me tren nga Franca, shkova bëra një reportazh dhe një dokumentar për skuadrën time të preferuar”, tregoi Qeqa.

Moderatorja shqiptare futet ilegalisht në Spanjë