22 Gusht 2018, 13:51

Albanian MP gives salary to families in need: Gift for Eid

Deputeti shqiptar ja jep rrogën familjeve në nevojë: Dhuratë për Bajram

XING

Deputeti shqiptar ja jep rrogën familjeve në nevojë: Dhuratë

Ai është jo vetëm deputet, por tani ka krijuar emër edhe si filantrop me ndihmat e shpeshta që ka dhënë për familjet në nevojë. Deputeti i Kuvendit të Kosovës dhe këngëtari Labinot Tahiri ka vendosur që për Bajram ta dhurojë rrogën e tij në ndihmë të familjeve në nevojë në Suharekë. Labinoti shkruan se rrogën e muajit tjetër e ka rezervuar për këngëtaren e madhe shqiptare Nexhmie Pagarushën.

Deputeti shqiptar ja jep rrogën familjeve në nevojë: Dhuratë

“Të dashur qytetarë, sot dua të u’a uroj festen e Kurban Bajramit, dua dhe një kohësisht, të ju njoftojë juve dhe banorët e qytetit të Suharekës, se për ngjarjen që ndodhi ditë me parë përshkak gjendjes se shiut, i cili tani u’a k’ a bërë të pa mundur qytetarëve, ose banorëve të disa zonave që mos t’a kenë mundesinë që t’a përdorin ujin e Pijshëm! Unë po pres qê nesër të dërgoj si donacion dy shlepera me ujë të pijshëm afro 50 paleta të mëdhaja! Arsyeja është që të gjithë nga pak të solidarizohemi për njeri tjetrin. Kjo është dhuratë nga rroga ime e Deputetit! Pra këtë muaj, dua të i’a kushtoj Suharekës? Rrogën tjetër dua që t’ia dhuroj Bilbilit dhe ikonës Shqiptare, Znj. ‘Nexhmie Pagarushes”, ka shkruar Labinoti.

Deputeti shqiptar ja jep rrogën familjeve në nevojë: Dhuratë

Deputeti shqiptar ja jep rrogën familjeve në nevojë: Dhuratë