31 Janar 2022, 16:22

Albanian transgender: I am a boy, but no one can compete with me in my femininity

Transgjinorja shqiptare: Jam djalë, por askush s’më konkurron dot në feminitetin tim

XING

Transgjinorja shqiptare: Jam djalë, por askush s’më konkurron

Amber Candy, nuk është një emër i panjohur pasi ajo njihet dhe si grimere e disa VIP-ave shqiptarë. Së fundmi transgjinorja ka realizuar setin e parë të fotove si modele dhe në një intervistë për "Panorama plus" tregon si ka nisur transformimi i saj. 

Transgjinorja shqiptare: Jam djalë, por askush s’më konkurron

“Transformimin tim të parë, e kam nisur nga gjoksi, dhe ndjehem shumë mirë, aq sa mund të them se askush s’më konkurron dot në feminitetin tim”, tha Amber.

Transgjinorja shqiptare: Jam djalë, por askush s’më konkurron

Amber ka njoftuar se po hap edhe një biznes duke u bërë kështu e para vajzë transgjinore në Shqipëri që prezantohet edhe si biznes woman.

Transgjinorja shqiptare: Jam djalë, por askush s’më konkurron

Prej vitesh, ajo ushtron profesionin e grimieres, ndërkohë që në fotot e saj, bie në sy jeta e luksit që bën, ku nuk mungojnë udhëtimet në të gjithë botën.

Transgjinorja shqiptare: Jam djalë, por askush s’më konkurron

Transgjinorja shqiptare: Jam djalë, por askush s’më konkurron

Transgjinorja shqiptare: Jam djalë, por askush s’më konkurron

Transgjinorja shqiptare: Jam djalë, por askush s’më konkurron

Transgjinorja shqiptare: Jam djalë, por askush s’më konkurron