18 Maj 2019, 21:53

Albano Bogdo does not follow, see what makes Keynes live on the show

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës live në emision

XING

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Dy muaj pas largimit nga "Xing me Ermalin", Kejvina Kthella u rikthye sot në ekran si e ftuar në "Duplex". Modelja bukuroshe tërhoqi sigurisht vëmendjen e të gjithëve, ashtu si në çdo dalje të saj në ekran.

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

E veshur me një fustan të zi medekolte, Kejvina dukej në super formë dhe e përshtatur me rolin që i ishte caktuar.

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Modelja u bë pjesë e një skeçi me Jul Dedën dhe Albano Bogdon. Me këtë të fundit Kejvina ishte në një takim që nuk shkoi si ç'duhet.

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano gjatë skeçit u çmend pas Kejvinës duke ja vënë në dukje shpeshherë.asetet e saj.

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës

Albano Bogdo nuk përmbahet, shihni ç'i bën Kejvinës