12 Janar 2022, 23:24

Albi and Alesia clash fiercely: You are a cheater, I found out that ...

Përplasen ashpër Albi dhe Alesia: Je mashtrues, mora vesh që...

XING

Përplasen ashpër Albi dhe Alesia: Je mashtrues, mora vesh që...

Albi u deklarua vetëm për Alesian në prime dhe tha se nga “Përputhen” do të dalë vetëm me të. Por sot ai e ka tërhequr këtë deklaratë duke thënë se ajo nuk e ka merituar. Nga ana tjetër Alesia ka treguar se ka mësuar nga Floriana diçka prandaj dhe prandaj nuk i ka besuar.

Përplasen ashpër Albi dhe Alesia: Je mashtrues, mora vesh që...

Albi: Ndoshta vërtet deklarata ime ishte e nxituar sepse nuk e ke merituar. Unë e tërheq atë deklaratë definitivisht dhe siç kam thënë unë nga kjo studio ose dilja me Alesian ose vetëm, kështu që do dal vetëm.

Përplasen ashpër Albi dhe Alesia: Je mashtrues, mora vesh që...

Alesia: Shumë faleminderit se më lirove komplet nga kjo gjë dhe kam një pyetje për ty. Në momentin që u deklarove për mua kishe pëlqim për ndonjë vajzë tjetër?

Albi: Nuk kisha interes fare

Alesia: A nuk mendon se je pak mashtrues me këtë që the tani?

Albi: Pse ku është mashtrimi?

Përplasen ashpër Albi dhe Alesia: Je mashtrues, mora vesh që...

Alesia: Ke vajtur para se të deklaroheshe për mua tek një nga vajzat dhe i ke thënë ke pëlqim për mua? Jo të ka thënë ajo, pra s’do më ftosh në takim e ke pyetur ti, jo është përgjigjur ajo dhe pas kësaj ti je deklaruar për mua. Kjo ka qenë arsyeja pse s’të kam besuar.

Albi: Për Anën e ke fjalën?

Alesia: Po Anës i kishe thënë

Albi: Çfarë të kam thënë?

Përplasen ashpër Albi dhe Alesia: Je mashtrues, mora vesh që...

Floriana: Sapo ta tha

Albi: E di ti Alesia që në këtë studio kam qëndruar vetëm për ty…

Alesia: Ke qëndruar vetëm për mua dhe para deklaratës ti shkon pyet një vajzë…O Albi ti më thoje mua je pëlqimi im i vetëm. Unë të kam besuar sinqerisht.

Përplasen ashpër Albi dhe Alesia: Je mashtrues, mora vesh që...

Albi: Je e vetmja femër që më ke bërë të dal nga vetja. Ça kam bërë që nga dita e parë për ty, e kam bërë siç e kam ndjerë.

Alesia: Dhe unë ashtu e kam ndjerë, por ti shkon dhe pyet Florianën

Përplasen ashpër Albi dhe Alesia: Je mashtrues, mora vesh që...

Albi: Unë inteesin e kam pasur vetëm për ty dhe ti deklaratën time nuk e ke merituar

Alesia: Ke lozur me mua në mënyrën më të keqe të mundshme. Pikë muhabetit dhe s’dua të kem më asgjë me ty.

Përplasen ashpër Albi dhe Alesia: Je mashtrues, mora vesh që...

Përplasen ashpër Albi dhe Alesia: Je mashtrues, mora vesh që...

Përplasen ashpër Albi dhe Alesia: Je mashtrues, mora vesh që...