16 Gusht 2018, 18:53

Alexander Gjoka introduces wife and children, rare photos

Aleksandër Gjoka prezanton gruan dhe fëmijët, foto e rrallë

XING

Aleksandër Gjoka prezanton gruan dhe fëmijët, foto e rrallë

Aleksandër Gjoka është një nga legjendat e muzikës shqiptare, këngët e tij vazhdojnë të dëgjohen edhe sot kudo dhe i di përmendësh i madh e i vogël. Por sa i përket jetës private këngëtari është treguar gjithnjë i rezervuar. Familja e Aleksandrit në 98' nisën të jetojnë në Itali ndërsa këngëtari vazhdoi të qëndrojë në Tiranë, por marrëdhënia e çiftit nuk u ndërpre kurrë. 

Aleksandër Gjoka prezanton gruan dhe fëmijët, foto e rrallë

Familja e Aleksandrit kanë ardhur këtë verë për të vizituar vendin dhe së fundmi, si rrallëherë këngëtari ka postuar një foto në Instagram ku shfaqet bashkëshortja e tij, vajza dhe djali. 

Aleksandër Gjoka prezanton gruan dhe fëmijët, foto e rrallë