2 Prill 2022, 14:51

Alketa leaves for work, but a surprise happens to her in the middle of the highway

Alketa niset për në punë, por i ndodh një e papritur mes autostradës

XING

Alketa niset për në punë, por i ndodh një e papritur mes

Teksa ishte nisur drejt audicioneve për “Në Kurthin e Piter Pan”, Alketa Vejsiut i ka mbaruar karburanti i makinës. Me shumë sportivitet, Alketa e ka ndarë këtë moment me ndjekësit në Instagram.

Alketa niset për në punë, por i ndodh një e papritur mes

“Kur të lë makina në autostradë se ke harruar t’i hedhësh naftë dhe shkon e merr naftën me bidon”, ka treguar ajo në videon e parë.

Alketa niset për në punë, por i ndodh një e papritur mes

Në videon tjetër, ku është dikush që po e ndihmon, moderatorja ka vijuar duke treguar:  “Më la makina në rrugë se kisha harruar t’i hidhja karburant. U nisa që ta furnizoja dhe ngela në mes të rrugës, më saktë në anën tjetër të autostradës. Karburantin e shoh por duhet të kapërcej autostradën. Jetë e komplikuar. Jeta është qejf. Po ky njeriu i mirë ma zgjidhi me bidon. 10 minuta vonesë në audicionet e Piterit”.

Alketa niset për në punë, por i ndodh një e papritur mes

Më pas, e furnizuar, Alketa ka treguar se është nisur pa problem drejt destinacionit të saj.

Alketa niset për në punë, por i ndodh një e papritur mes

Alketa niset për në punë, por i ndodh një e papritur mes

Alketa niset për në punë, por i ndodh një e papritur mes

Alketa niset për në punë, por i ndodh një e papritur mes

Alketa niset për në punë, por i ndodh një e papritur mes

Alketa niset për në punë, por i ndodh një e papritur mes