3 Gusht 2019, 19:00

Ami poses in a robe, Ermal makes the epic comment: O you lady

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

XING

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

Çifti shumë i dashur për publikun, Ami dhe Ermali prej disa ditësh ndodhen me pushime në Turqi, një destinacion i preferuar për ta.

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

Nga atje Ami ka postuar sot një foto ku shfaqet pa makeup dhe në super formë me rroba banjo të verdha teksa pozon në pishinë.

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

Mes komenteve të shumta, ka rënë në sy komenti i Ermalit i cili ka shkaktuar shumë të qeshura.

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

"Ooo ti zonjë... avash içik me kto fotot... kemi dhe ne rrobabanjo po sbojmë kshu...", komenton Ermali.

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë

Ami pozon me rrobabanjo, Ermali i bën komentin epik: O ti zonjë