13 Janar 2022, 22:30

Ana sits on Bledi's lap, Efi and Mikela turn revolted

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të revoltuara

XING

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të

Sot në “Përputhen” u transmetua takimi i Kristos me Anën, i cili u komentua në studio nga të gjithë e veçanërisht nga Bledi. Konkurrenti shprehu pëlqimin e tij për Anën, duke habitur Efin dhe Mikelën.

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të

Bledi i tha Anës se do e pyeste për familjen nëse do i jepej mundësia dhe kjo e fundit shkoi t’i ulej në prehër. Konkurrentja u shpreh se kështu do rrinin në takim, jo sipër pianos, duke thumbuar Mikelën.

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të

Si Efi ashtu dhe Mikela e replikuan këtë situatë si më poshtë:

Ana: Çfarë do bëje për mua?

Bledi: Do mundohesha gjithçka të zbuloj, dhe më tepër nga ty.

Ana: Një pyetje.

Bledi: Pjesën e familjes, pjesën e nënës që mua më intereson kjo gjë. Jam vetë tip që i shoh gjërat më shumë.

Ana: Po këtë më pyet dhe unë do të të ulem kështu jo sipër pianos.

Efi: Kjo që po bën është ofendim për çunin që je në takim zemra, nuk tregove asgjë. Rëndësi ka që iu ule ti në prehër, nuk ta kërkoi ai

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të

Ana-Bledit: O zemër do vish të ulesh në prehrin tim?

Bledi: Një përqafim ta jap (e përqafon)

Efi: Çfarë të dëgjojë do bëjë dhe ai, bravo Bledi! Na kënaqe!

Bora: Efi nuk e prite aspak mirë këtë moment ë…

Efi: Aspak mirë, nga të doli kjo Bledi?

Mikela: Ky po të akuzonte ty që i ke rrjeshtuar

Ana: Efi do ndonjë përqafim në grup?

Efi: Jo, i do ti

Mikela: Djemtë këtu të lënë për të dëshiruar dhe të shkrefin fare.

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela i kthehen të