11 Janar 2022, 23:59

Angel is eliminated by Big Brother VIP

Einxhel eleminohet nga Big Brother VIP

XING

Einxhel eleminohet nga Big Brother VIP

Një tjetër banor i largohet sot shtëpisë së Big Brother Vip. Të nominuarit ishin Einxhel, Dagz dhe Iliri. Shumicën e votave e siguroi Einxhel.

Einxhel eleminohet nga Big Brother VIP

Mes lotësh ajo ka ndërprerë këtë eksperiencë që zgjati më shumë se 2 muaj.

Einxhel eleminohet nga Big Brother VIP

Einxhel u shpreh se i kishte thënë Dagzit që e ndjente eliminimin.

Einxhel eleminohet nga Big Brother VIP

Einxhel eleminohet nga Big Brother VIP

Einxhel eleminohet nga Big Brother VIP