28 Janar 2022, 23:38

Angel is faced with a very difficult decision: Illyrian or Donald?

Einxhel vihet para vendimit shumë të vështirë: Ilirin apo Donaldin?

XING

Einxhel vihet para vendimit shumë të vështirë: Ilirin apo

Arjola refuzoi sonte ta hapte kutinë e Pandorës dhe kjo mundësi iu dha Einxhelit. Duke komunikuar nga spitali, banorja pranoi të hapte kutinë duke ia dhuruar Arjolës udhëtimin në Disneyland me fëmijët e saj dhe duke marrë përsipër një zgjedhje shumë të vështirë.

Einxhel vihet para vendimit shumë të vështirë: Ilirin apo

Në zarfin e zi që mbante kutia e Pandorës shkruhej se njëri prej banorëve, Iliri ose Donaldi do takojë mbrëmjen e sotme vëllain e tij. 

Einxhel vihet para vendimit shumë të vështirë: Ilirin apo

Einxhel zgjodhi që këtë mundësi t'ja jepte Ilirit, duke qenë se Donaldi e ka takuar një prej vëllezërve, Romeon, edhe pse në oborr e priste vëllai tjetër Mario.

Einxhel vihet para vendimit shumë të vështirë: Ilirin apo

Einxhel vihet para vendimit shumë të vështirë: Ilirin apo

Einxhel vihet para vendimit shumë të vështirë: Ilirin apo

Einxhel vihet para vendimit shumë të vështirë: Ilirin apo