22 Gusht 2019, 10:30

Angela recounts her mother's touching story and we were all tearful

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së saj dhe të gjithë u përlotëm

XING

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së

Modelja e njohur shqiptare, Angela Martini, ka qenë muajit e fundit në vëmendje të mediave pas problemeve që ka pasur bashkëshorti i saj. Siç ka lajmëruar edhe më parë, Angela do të publikojë së shpejti një libër me jetën e saj.

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së

Ajo së fundmi ka dhënë një intervistë për “Viva Glamm Magazine” , ku ka rrëfyer se në libër do të shkruajë të gjithë historinë e jetës së nënës së saj e cila pavarësisht vështirësive arriti të triumfonte. Angela gjithashtu zbuloi se libri do të publikohet në tetor dhe se të gjithë do të mund ta lexojnë për 5 orë pasi është shumë tërheqës dhe që i dedikohet të gjitha femrave.

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së

“Do ta thosha këtë për çdo grua: Thjesht imagjinoni një grua 47-vjeçare që është beqare me 2 fëmijë, që jeton në v.a.r.f.ë.ri në Shqipëri pa shtëpi sepse e humbi atë. Ajo është duke l.u.f.t.u.ar me shumë probleme, ka të ardhura vetëm 60 dollarë në muaj, dhe kishte 2 martesa të dështuara. Ajo bëhet një mësuese e respektuar e Universitetit në Cyrih të Zvicrës, gjen dashurinë e vërtetë të jetës së saj, merr një pagë të madhe dhe përfundimisht shpërblehet me një çmim të UNESCO-s për një projekt humanitar për gratë!”, ka thënë Angela.

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së

Angela rrëfen historinë prekëse të nënës së