26 Janar 2022, 15:06

Angel's close friend Fjoralba meets Dagzin and has two words for him

Shoqja e ngushtë e Einxhelit, Fjoralba takohet me Dagzin dhe ka dy fjalë për të

XING

Shoqja e ngushtë e Einxhelit, Fjoralba takohet me Dagzin dhe ka dy

Fjoralba Ponari ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit në rrjete sociale. Si shoqja e ngushtë e Einxhel Shkirës, moderatorja është pyetur rreth partnerit të saj, Dagzit.

Shoqja e ngushtë e Einxhelit, Fjoralba takohet me Dagzin dhe ka dy

“Kur do takohesh me Dagzin?”, i ka shkruar një ndjekës. Fjoralba ka treguar se e ka takuar sapo ai ka dalë nga Big Brother VIP dhe i ka krijuar përshtypje shumë të mira.

Shoqja e ngushtë e Einxhelit, Fjoralba takohet me Dagzin dhe ka dy

“Jemi takuar sapo la garën, para se të ikte në Prishtinë. Djalë i zgjuar dhe me këmbë në tokë”, ka shkruar moderatorja.

Shoqja e ngushtë e Einxhelit, Fjoralba takohet me Dagzin dhe ka dy

Shoqja e ngushtë e Einxhelit, Fjoralba takohet me Dagzin dhe ka dy

Shoqja e ngushtë e Einxhelit, Fjoralba takohet me Dagzin dhe ka dy

Shoqja e ngushtë e Einxhelit, Fjoralba takohet me Dagzin dhe ka dy