22 Gusht 2019, 20:29

Announced 'Miss North Albania', get to know the super beauty she won

Shpallet 'Miss North Albania', njihuni me super bukuroshen që fitoi

XING

Shpallet 'Miss North Albania', njihuni me super bukuroshen që

Së fundmi është mbajtur në Shëngjin kompeticioni i bukurisë "Miss North Albania", mes dhjetërave pushuesve dhe vajzave që konkurruan për kurorën e më të bukurës.

Shpallet 'Miss North Albania', njihuni me super bukuroshen që

Vajza që fitoi ishte Argenita Avdiu, për të cilën kjo ishte një ëndërr e bërë realitet. 

Shpallet 'Miss North Albania', njihuni me super bukuroshen që

"Veten e shikoj jashtë Shqipërisë dhe kam dëshirë të vazhdoj për modelim", u shpreh Argenita për TV Klan.

Shpallet 'Miss North Albania', njihuni me super bukuroshen që

"Ishte një risi në qytetin tonë prandaj e zgjodhëm për ta bërë këtu që pushuesit të kenë diçka për të parë", tha Arben Golemi, producent i kompeticionit.

Shpallet 'Miss North Albania', njihuni me super bukuroshen që

Shpallet 'Miss North Albania', njihuni me super bukuroshen që

Shpallet 'Miss North Albania', njihuni me super bukuroshen që

Shpallet 'Miss North Albania', njihuni me super bukuroshen që

Shpallet 'Miss North Albania', njihuni me super bukuroshen që