14 Qershor 2023, 00:46

Another former resident of BBV 2 is revealed who will be part of the Cape of VIPs

Zbulohet një tjetër ish-banor i BBV 2 që do të jetë pjesë e Kepi i VIP-ave

XING

Zbulohet një tjetër ish-banor i BBV 2 që do të jetë

Te “Kepi i Vip-ave” nuk do të mungojnë edhe disa ish-banorë të “BBV2”. Në një intervist Olsa Muhameti u shpreh se do të ketë shumë biseda të pambyllura nga “BBV2” dhe gjithashtu se Keisi Medini, e cila do të jetë pjesë e “Kepi i VIP-ave” do të ketë konfrontime, ndoshta shkojmë edhe në ndonjë darkë romantike me një nga personat më të përfolur të “BBV2”.

E duket se personi që do të ketë një takim romantik dhe sqarim me Keisin do të jetë Krist Aliaj. Së fundmi Kristi ka postuar disa foto në Instagramin e tij nga Bodrum, Turqi, në të njëjtin vend ku janë bërë xhirimet e “Kepi i VIP-ave”.

Zbulohet një tjetër ish-banor i BBV 2 që do të jetë