28 Gusht 2018, 12:31

Another show took place, what's going to happen this season with 'Pop Culture'

I zuri vendin një emision tjetër, ja ç'do të ndodhë këtë sezon me 'Pop Culture'

XING

I zuri vendin një emision tjetër, ja ç'do të

Ndryshimet e sezonit të ri që do të nisë këtë shtator kanë prekur shumë programe të ekranit, duke eleminuar disa prej tyre e duke i ndryshuar orarin disa të tjerave.

I zuri vendin një emision tjetër, ja ç'do të

Kështu ka ndodhur edhe me emisionin 'Pop Culture', i cili transmetohej pas lajmeve, në orën 15:35. Vendin e tij e ka zënë programi i ri nga Denis Dyrnjaja, 'Top Talk', i cili do të transmetohet çdo ditë.

Të kontaktuar nga 'Prive', dy moderatorët e Pop Culture kanë zbuluar se ç'do të ndodhë me programin.

Kelvi nuk ka pranuar të japë të dhëna, mirëpo Dojna e ka konfirmuar vazhdimësinë e saj në program dhe ka mohuar fjalët se emisioni do të mbyllej.

I zuri vendin një emision tjetër, ja ç'do të

"Jo, programi nuk është mbyllur, përkundrazi do vijë me shumë ndryshime dhe surpriza, një ndër to është edhe orari i transmetimit"– ka deklaruar ajo.

I zuri vendin një emision tjetër, ja ç'do të