8 Gusht 2019, 20:46

Another wedding on Showbiz: The famous singer on the eve of the wedding

Një tjetër dasëm në Showbiz: Këngëtarja e njohur shqiptare në prag martese

XING

Një tjetër dasëm në Showbiz: Këngëtarja e njohur

Këngëtarja e njohur Marsela Çibukaj dhe këngëtari energjik i muzikës Rock Vitmar Basha në shkurt të këtij viti bënë publike lidhjen e tyre. Gjatë një interviste të Vitmarit  për emisionin ‘Lart e Poshtë’ ai bëri të ditur për romancën midis tyre duke u shprehur se Marsela e ka frymëzuar për albumin e ri.

Një tjetër dasëm në Showbiz: Këngëtarja e njohur

Së fundmi, një mik i këngëtares, gazetari Eraldo Rexho është intervistuar nga Genta Hodo në programin “Edicioni Veror” dhe ka bërë të ditur se Marsela dhe Vitmari do të martohen.Ai ka zbuluar se çifti do të organizojnë së shpejti një dasëm duke kurorëzuar dashurinë e tyre në martesë.

Një tjetër dasëm në Showbiz: Këngëtarja e njohur

Një tjetër dasëm në Showbiz: Këngëtarja e njohur

 

Një tjetër dasëm në Showbiz: Këngëtarja e njohur

Një tjetër dasëm në Showbiz: Këngëtarja e njohur

Një tjetër dasëm në Showbiz: Këngëtarja e njohur

Një tjetër dasëm në Showbiz: Këngëtarja e njohur

Një tjetër dasëm në Showbiz: Këngëtarja e njohur