17 Qershor 2023, 23:48

Another wedding on the horizon, Albi Nako gives the 'live' invitation to Erjona Rusi

Tjetër dasmë në horizont, Albi Nako i jep ftesën ‘live’ Erjona Rusit

XING

Tjetër dasmë në horizont, Albi Nako i jep ftesën

Mbrëmjen e sotme Albi Nako bëri publike lidhjen e re të dashurisë teksa ishte i ftuar në "S'e luan topi", por jo vetëm kaq. Së shpejti, koreografi do të kurorëzojë dashurinë e tij në martesë.

Ai i dha live ftesën moderatores Erjona Rusit.

Albi Nako: Unë jam detajist dhe mundohem të shkojë tek perfeksioni me aq sa na lejojnë rrethanat. Por i kam bërë një premtim vetes që në momentin e parë që do të shoh që figura ime artistike, profesionale, do të sfumohet dhe do të bjerë profesionalisht, unë do ta lë këtë zanat. Më mirë një mbyllje me nder sesa të degradoj dhe të kthehem në një fosile të artit, në një gjë mediokre që i ka ikur koha. Por mua sistemi i përditësimit më punon shumë mirë, dhe kështu për momentin jam në të njëjtën linjë me kohën.

Erjona Rusi: Tani që anija do të ankorohem e morëm vesh, por dasëm, dasëm, dasëm do të kemi? Apo jo?

Albi Nako: Dasëm, dasëm… Se unë e di që ti do të bësh pyetje për lajm mooo…

Erjona Rusi: Jo jo, unë dua të kërcej, më beso që ngordha, vdiqa për një dasmë.

Albi Nako: Ti do të jesh e ftuara ime e parë për në dasëm.

Erjona Rusi: Aaaa, do të kemi dasëm….

Tjetër dasmë në horizont, Albi Nako i jep ftesën