9 Qershor 2023, 09:38

Another wedding on the horizon, it is revealed when Venera and Lindi will marry

Tjetër dasmë në horizont, zbulohet kur do të martohen Venera dhe Lindi

XING

Tjetër dasmë në horizont, zbulohet kur do të martohen Venera

Pas dasmës së Kleas dhe Elgitit, kemi edhe Arbanën dhe Eduartin të cilët së shpejti do të kurorëzohen në Itali. Por dasma së fundmi është konfirmuar dhe për Venerën dhe Lindin. 

E ftuar në "Ftesë në 5" Venera ka treguar se do të ketë dasmë këtë vit. Ajo dhe Lindi do të kurorëzohen në vjeshtë.

"Fund shtatori, fillim tetori do bëjmë diçka të vogël që me siguri do të bëhet e madhe", tha këngëtarja duke mos zbuluar më shumë detaje.

Tjetër dasmë në horizont, zbulohet kur do të martohen Venera