16 Janar 2022, 15:10

Antonela turns badly to Albanian: You are sexually frustrated, vent

Antonela i kthehet keq Shqipes: Je e frustruar seksualisht, shfryhu

XING

Antonela i kthehet keq Shqipes: Je e frustruar seksualisht, shfryhu

Sot në emisionin “E Diell” ishin të ftuara Antonela dhe Shqipja. Dy vajzat u përplasën me njëra-tjetrën, teksa Shqipja komentoi një pyetje të Antonelës brenda “Big Brother VIP”.

Antonela i kthehet keq Shqipes: Je e frustruar seksualisht, shfryhu

Antonela e pati pyetur Donaldin nëse ai dhe Romeo kanë bërë ndonjëherë treshe me një femër.

Shqipja: A ishte normale që tha shkohet me vëllain tënd dhe me një tjetër?

Antonela: Po, shumë normale

Antonela i kthehet keq Shqipes: Je e frustruar seksualisht, shfryhu

Shqipja: Nuk është normale

Antonela: O Shqipe je shumë e frustruar seksualisht, je shumë e mbyllur, shfryhu

Shqipja: Ishte Donaldi se të ishte ndonjë tjetër, se të kishte ngritur në ajër. Është Donaldi çun i urtë se nuk është normale

Antonela i kthehet keq Shqipes: Je e frustruar seksualisht, shfryhu

Antonela i kthehet keq Shqipes: Je e frustruar seksualisht, shfryhu

Antonela i kthehet keq Shqipes: Je e frustruar seksualisht, shfryhu

Antonela i kthehet keq Shqipes: Je e frustruar seksualisht, shfryhu