6 Qershor 2023, 16:05

Arbana Osmani makes a face change

Arbana Osmani bën një ndryshim në fytyrë

XING

Arbana Osmani bën një ndryshim në fytyrë

Arbana Osmani ka treguar përmes një videoje në Instagram story se ka bërë një ndryshim në fytyrë. Moderatorja shumë e pëlqyer nga publiku ka rregulluar vetullat dhe e ka ndarë rezultatin me ndjekësit.

Arbana Osmani bën një ndryshim në fytyrë

"Jam Arbana", shkruan ajo krah videos duke treguar kështu se ndihet ndryshe pas këtij procesi bukurie.

Arbana Osmani bën një ndryshim në fytyrë