31 Janar 2022, 09:55

Arbana Osmani: There will no longer be a love story like that of Adele and Bjord

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e Adelës dhe Bjordit

XING

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e

Të gjithë e mbajnë mend historinë që lindi mes Adelës dhe Bjordit në "Big Brother", një nga historitë më të bukura të dashurisë që ka lindur brenda shtëpisë së famshme. Historinë e tyre e ka kujtuar dhe Arbana Osmani duke u shprehur se emocionet që i kanë dhuruar ata publikut janë të pashlyeshme. 

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e

“Ishte një puthje e fshehtë. Ata ishin puthur duke menduar që ne nuk e dinin që ishin puthur. Ishte në një korridor të vogël para dhomës së rrëfimit. Ne menduam shumë nëse duhet ta transmetonim”, tha moderatorja për emisionin “Ëndërrtjerrësit”.

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e

“Unë nuk e di nëse do të ketë ndonjëherë në televizion një histori dashurie si ajo. Emocionuese ishte dhe për mënyrën si erdhi, për guximin. Adela ishte shumë vajza shqiptare, prandaj e donin”, shtoi më tej Arbana.

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e

Arbana Osmani: Nuk do të ketë më një histori dashurie si e