7 Gusht 2019, 16:14

Ardit Gjebrea and Arbana Osmani present the Magic Song together

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën Magjike

XING

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën

Dy ditë më parë moderatorja Arbana Osmani u pa duke drejtuar me Ardit Gjebrean dhe familjen e tij. Arbana postoi një foto me familjen e Arditit dhe shkroi se kishte kaluar shumë bukur.

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën

Mirëpo dreka mes dy moderatorëve nuk ishte vetëm mes miqsh, por "Revista Class" bën të ditur se ata kanë diskutuar edhe për punën dhe përflitet këtë vit Arditi do ta drejtojë festivalin "Kënga Magjike" bashkë me Arbana Osmanin.

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën

Nuk dihet ende nëse Arbana do të jetë në të treja netët e festivalit apo vetëm në finale. 

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën

Ardit Gjebrea dhe Arbana Osmani prezantojnë bashkë Këngën