3 Prill 2022, 12:17

'Are you a virgin?', The Albanian of 'Përputhen' gives the epic answer

‘A je e virgjër?’, Shqipja e ‘Përputhen’ jep përgjigjen epike

XING

‘A je e virgjër?’, Shqipja e ‘Përputhen’ jep

Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Shqipe Hysenaj ishte së fundmi e ftuar në emisionin “Why not”, ku moderatorja Roza Lati nuk ia kurseu pyetjet pikante.

‘A je e virgjër?’, Shqipja e ‘Përputhen’ jep

Teksa Shqipja zbuloi se nuk është në një lidhje dashurie dhe se nuk i pëlqen të dalë në takime, Roza e pyeti: A je e virgjër?

‘A je e virgjër?’, Shqipja e ‘Përputhen’ jep

Shqipja e mori me sportivitet dhe u përgjigj: Rozaaaa! Po e dashur, që te sytë dukem!

Përgjigjja e saj shkaktoi shumë të qeshura në studio.

‘A je e virgjër?’, Shqipja e ‘Përputhen’ jep

‘A je e virgjër?’, Shqipja e ‘Përputhen’ jep

‘A je e virgjër?’, Shqipja e ‘Përputhen’ jep

‘A je e virgjër?’, Shqipja e ‘Përputhen’ jep