9 Maj 2019, 13:15

As a drop of water: Here's the likeness of Almeda's son and Tolgahan

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit

XING

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit

Katër ditë më parë, aktorja e njohur Almeda Abazi u bë nënë për herë të parë. Ajo dhe Tolgahan Sayisman u bënë prindër të një vogëlushi që e pagëzuan me emrin Efehan, ndërsa së fundmi u publikuan fotot e para të çiftit që po e merrnin të voglin në shtëpi.

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit

Gjatë një prononcimi për median turke ”UçanKus Tv”, aktorja ka zbuluar se i vogli është një kopje e bashkëshortit të saj, Tolgahanit.

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit

E pyetur se kujt i ngjan bebi, Almeda u përgjigj:

"Kur e pashë për herë të parë mendova se kam lindur Tolgahanin. I thashë Tolgahanit: ‘Aaa ky je ti.’ Mu duk sikur më dhanë një Tolgahan të vogël në krahë. Edhe njerëzit që erdhën për vizitë thanë të njëjtën gjë. Madje edhe grupin e gja.kut e kanë njësoj."

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit 

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit

Si dy pika uji: Ja kujt i ngjan djali i Almedës dhe Tolgahanit