14 Qershor 2023, 23:51

As never before, Gentian Zenelaj speaks without 'gloves' about intimate life: My wife and I have a scene that I call...

Si kurrë më parë, Gentian Zenelaj flet pa ‘doreza’ për jetën intime: Unë dhe bashkëshortja kemi një skenë që e quaj…

XING

Si kurrë më parë, Gentian Zenelaj flet pa ‘doreza’

Gentian Zenelaj ka dhënë së fundmi një intervistë për "Wake Up" ku si kurrë më parë tregoi rreth jetës intime me bashkëshorten e tij. 

Gentian Zenelaj: Ne kemi një skenë shumë të shpeshtë që unë e quaj puthja në ashensor. Kur ne zbresim per tu shpërndarë në punë e puth partneren.

Nada Muçaj: E përkëdhel bashkëshorten në sytë e fëmijëve?

Gentian Zenelaj: Fati i madh që kemi marrë një shtëpi në katin e 8-të dhë kemi më shumë kohë.

Blendi Salaj: Keni dhomë me çelës?

Gentian Zenelaj: Dhomën e kemi me çelës, por nuk është çelësi pengesa. Për të gjetur këtë intimitet duhet dhe pak luhatje, duhet ta kuptosh se si është energjia e gjithë shtëpisë, si po qarkullohet e gjithë gjëja.

Enxhi Nasufi: O Gent po të kanë zënë ndonjëherë mat fëmijët?

Gentian Zenelaj: Të them të drejtën jo sepse kujdesemi shumë

Si kurrë më parë, Gentian Zenelaj flet pa ‘doreza’