22 Gusht 2019, 15:29

As Princesses: The Room of the Rezurta Short Girl will amaze you

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju mahnisë

XING

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju

Rezarta Shkurta prej vitesh e ka lënë paksa pas dore muzikën dhe i është përkushtuar biznesit e familjes së saj të vogël e të bukur. Ndonëse tani e shohim rrallë në ekran, sërish Rezarta mbetet një nga personazhet më të komentuar dhe publiku është kurioz mbi të rejat e fundit nga ajo.

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju

Rezarta dhe Ermali janë prindër të një vajze me emrin Hera për të cilën kujdesen si princeshë.

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju

Rezarta ka treguar sot me anë të një postimi në Instastory një pjesë të dhomës së Herës, dhomë e cila duket si në përralla. Me perde tyli rozë, me ballë krevati me gdhendje sërish ngjyrë rozë e jastëk me temina.

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju

Me siguri Hera sapo zgjohet e ndjen veten në një botë përrallash.

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju

Si princeshash: Dhoma e vajzës së Rezarta Shkurtës do t'ju