27 Janar 2022, 15:35

As we had never seen, Illyrians hand in hand with the Angel (Video)

Siç nuk i kishim parë kurrë, Iliri dorë për dore me Einxhelin (Video)

XING

Siç nuk i kishim parë kurrë, Iliri dorë për dore me

Banorët e "Big Brother VIP" i janë nënshtruar një sfide me dënime të ndryshme për njëri-tjetrin. Një ndër dënimet ishte që Iliri të qëndronte për tre orë rrjesht dorë për dore me një ndër konkurrentët.

Siç nuk i kishim parë kurrë, Iliri dorë për dore me

Donaldi zgjodhi që partnerja e balerinit në këtë dënim të ishte Einxhel. "Meqenëse Einxhelin e ke fiksim", i tha ai.

Siç nuk i kishim parë kurrë, Iliri dorë për dore me

Kujtojmë se Einxhel dhe Iliri kanë diskutuar shpesh brenda shtëpisë, madje balerini e ka etiketuar si "fallxhore".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

Siç nuk i kishim parë kurrë, Iliri dorë për dore me

Siç nuk i kishim parë kurrë, Iliri dorë për dore me

Siç nuk i kishim parë kurrë, Iliri dorë për dore me

Siç nuk i kishim parë kurrë, Iliri dorë për dore me