3 Gusht 2019, 13:59

As you grow older, look at what Elite and Gjiko's son now looks like

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos

XING

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos

Para disa muajsh, moderatorja e mirënjohur dhe këngëtari Gjiko, u bënë prindër për herë të parë. Ato u bënë me një djalë, të cilin e quajtën Zëri.

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos

Prindërit e rinj të showbizit shqiptar shpesh ndajnë me të gjithë fansat e tyre  foto të ndryshme të djalit të tyre gjatë rritjes. Moderatorja është fokusuar shumë në kujdesin ndaj të birit duke treguar kështu se mëmësia për herë të parë po i ecën në një mënyrë të suksesshme.

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos

Në ditën e sotme, Elita ka postuar në profilin e saj të instagramit dy foto të Zërit me mbishkrimin “Qeqeri i nanës “. Nga fotot e postuara bie në sy se sa shumë është rritur djali i i çftit të njohur shqiptar. 

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos

Nga tiparet e tij dhe fytyra buçko vihet re se Zëri ka marrë pak nga e ëma dhe pak nga babai. Komentet në këto dy foto kanë qenë të shumta dhe fansat e Elitës ndërmjet fjalëve të tyre kanë vënë në pah bukurinë e Zërit dhe i kanë dhuruar atij shumë dashuri.

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos

Sa shumë qenka rritur, shikoni si duket tani djali Elitës dhe Gjikos